Tips

The Terraced Garden: Sådan passer du dit eget stykke himlen derhjemme

The Terraced Garden: Sådan passer du dit eget stykke himlen derhjemme

Terrassehaven er et smukt og afslappende sted at tilbringe tid i. Det er også en fantastisk måde at tilføje værdi til dit hjem og give dig mere plads at nyde.

En terrassehave kan være så simpel som at lægge nogle belægningsplader, planter og buske på jorden, eller den kan være lige så kompleks som at bygge en hel række trin med støttemure, blomsterbede og siddepladser. Nøglen er at tænke over, hvad du vil have fra rummet – vil du have et sted for børn at lege eller et sted for voksne at slappe af? Vil du have et skyggefuldt sted til planter eller et sted, hvor der er masser af sol?

Der er mange måder, folk bruger deres terrassehaver på:

– Dyrkning af grøntsager, krydderurter og blomster – Som stueudvidelse med udendørs opholdsområde – Som udendørs spiseplads med al fresco køkken

Denne artikel handler om den rækkehushave, som mange gerne vil lave til deres egen

Terrassen er et fantastisk område til en have, fordi den har meget naturligt lys, den er tæt på huset, og den er nem at vedligeholde.

Der er mange forskellige ting, du kan gøre med din terrassehave. Du kan dyrke grøntsager på den ene side og blomster på den anden, eller du kan plante blomster rundt om kanterne og have grøntsager i midten. Du kan også dyrke krydderurter i potter eller små højbede.

Det første skridt til at anlægge din terrassehave er at finde ud af, hvilken type jord du har. Hvis du er så heldig at have god jord, så er du klar! Hvis ikke, så skal du bruge noget kompost eller potteblanding, så dine planter får nok næringsstoffer fra jorden.

En anden vigtig del af at plante din terrassehave er at beslutte, hvilke planter der skal gå hvor. Du vil sikre dig, at der er masser af sol til alle planter, der har brug for masser af sol og skygge til alle planter, der har brug for

Sådan gør du trin til en perfekt anlagt terrassehave

En terrasse er et fladt område i toppen af en bygning, normalt en lejlighed eller en kontorbygning. Det kan også henvise til den midterste del af et tre-plans hus, der er hævet op fra jorden på den ene side.

Trinene til en perfekt anlagt terrassehave er ikke så komplicerede, som du måske tror. Du skal starte med at vurdere din plads og beslutte, hvad du gerne vil have med i din have. Dette inkluderer at beslutte sig for planter og blomster, tilføje nogle dekorative detaljer som bænke og borde og sørge for, at alle stier er frie for folk, der går gennem haven.

Design af din terrasse

Hvis du ønsker at gøre din terrasse mere indbydende og behagelig, er her et par designtricks, der kan hjælpe dig.

– Skab et fokuspunkt ved at tilføje et opholdsområde eller et udendørs spisebord. Dette vil være midtpunktet på din terrasse, så tænk over, hvordan du vil bruge den.

– Tilføj noget grønt for at blødgøre rummet op og få det til at føles mere som et udendørs rum. Du kan bruge planter eller hængende kurve til at skabe privatskærme eller blot tilføje nogle potteplanter til indretning.

Her finder du mere information om byg terrasse selv.

– Overvej at bruge gulve, der er nemme at rengøre, såsom træterrasser, betonbelægninger eller fliser til dit terrassegulv.

Den nemmeste måde at designe din terrasse derhjemme

Hvis du har en terrasse derhjemme, er den nemmeste måde at designe den på ved at tilføje lidt grønt.

Der er mange måder at gøre dette på – du kan plante et træ, tilføje nogle planter eller blomster og skabe en lille have. Du kan også tilføje møbler, der giver dig mulighed for at nyde din terrasse mere i løbet af dagen og natten.

You may also like...

CVR-Nummer 374 077 39